DSC_9922


depan blkg
Assalammualaikum W.B.T kepada semua pengunjung. Dah lama aku xupload kat blog ni. Sibok la skrg ni. So, bila dah ada masa aku upload la ye.

OK, ni adalah perkawinan kawan baik aku time tadika smpai la sekarang.. Org yang dimaksudkan adalah pengantin pompuan ni. Majlis berlangsung dirumah die yakni pengantin pompuan. Namanya kat tajuk ade tulis.. Siti Rahayu Jamaluddin..

Aku datang lambat aritu sebab member aku bngn lmbat n singgah servis perut die sket. hehe.. Sampai je aku terus ke surau tempat diorg nikah. Dapat la shot sesikit… Kat bawah ni beberapa gambar di tempat kejadian.

*utk gmba yg kcik,sila klik pada gambar untuk besar.. tq


Dalam surau

Photobucket
Photobucket

Yang sebenarnya aku smpai lmbat n xsmpat amik speedlite dlm beg, beg dlm kete. Pengantin da nak nikah dah. kemera pon xsmpat setting. main hayun je.. Aku lg snggup shutterspeed slowkn dari pakai built-in flash. tu sbb gmbar agak muram sket. heheh

Pas gantung banner aku kne prepair sesi make-up pengantin perempuan..Setel bab nikah dan pengantin selamat diijabkabulkan,

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tiba2 rase ngantuk lak..

Photobucket

Pastu pengantin laki datang dan dua2 mempelai berarak ke rumah pengantin.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Pas bersanding, adela sesi Makan bersama pengantin.
Setel sume, baru stat sesi ngambik gamba khusus tuk pengantin berdua ni saja kt bilik. Yela. nak posse tp takot org tgk n malu. hehe
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Ni kawan lame.. Eliza.. ingat lagi x? Aku knai die dr drjah 1 sampai drjah 5(sebab aku pindah slim river) Eliza yg berwarna biru tu ye.. yg lain2 ni mber2 die, penyeri majlis.. hehe..
Adzimah dan Norashazmin(betul ke spelling ni?) makan non stop oo diorg ni… yummy…
Dak2 laki member STTS ngan SMHK dulu.. Aku pon lost memory name diorg.. yg aku ingat dari kiri: faiz rasanya… salah sila betulkan, xkenal, azahari, xkenal, xingat, ijat dan xknal… sori kengkawan… Sila ingatkan aku..

Sesi beramah mesra ngan tetamu a.k.a memember lama… Sekolah STTS ngan SMKHK dulu..

Yamari.. smue ade…
Terima Kasih daun keladi pada seluruh keluarga dan krew2 kenduri ni sebab berjaya melicinkan majlis dan secara xlangsung memudahkan kerja aku cover majlis die. kerjasama anda amatlah dihargai. chewah…

Pastu aku ngan mber aku(shah) diberi hotel kat pekan tapah tuk berehat. dpt la sorang 1 bilik. tdo dalam sejam. pergh best.. hehe

Photoweb pengantin ni aku bg pree..

OKLAH.. SEMOGA BERJUMPE LAGI DIDALAM ALBUM YANG LAIN.
HEHEHEH.. SYUKRAN JAZILLAN.. SALAM

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *