baru-04

<

Assalamualaikum.. Haa.. Jumpe kite lagi dirungan yang takseberapa lapang.. Kali ni aku tunjukkan majlis perkahwinan yang aku cover di sekitar Batu Gajah pada 6 jun 2009. Lokasinya aku tatau ape nma kampungnya. Aku sebenarnya di jemput menjadi photographer kecemasan sebab time ni cuti sekolah. So, Banyakla majlis perkahwinan dilangsungkan dan bila xde photographer time ni la habis dicarinya sesiapa yg boleh dijadikan photographer untuk cover wedding diorg. Aku juga disituasi begitu. Ade 2 org offer cover pada hari yang sama. Terpaksa la aku tolak. Aku ambik jom mane yg booking perkhidmatan aku dlu. dah janji kan….

Job ni sebenarnya aku cas shot sahaja. sebab tolong satu butik pngantin.. Die ade clash time 2 wedding ni. so, die cari la photograper yg bleh tlg die. Member aku Amirul kenalkan aku n suh takeover job ni. so wa acceptla..

Ni la serba sedikit gamba aritu. Harap terhibur hendaknya..


Aku suke gambo ni.. Sungguh senang beraksi didepan kamera. aku xkenal. Tapi terus jadi peramah. heheh

Sesi dalam bilik pulok. Biasala nak mengelakkan malu bila org tgk posse pengantin. Acara ni biasa di wedding aku cover….











Terima Kaseh buat pengantin yang sporting da keluarga, krew2 yang menjayakan majlis ni. Selamat bertemu dilain majlis.. Syukran jazillan..

The End

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *