DSC_0547

Kali ni aku ngambik gambo kawan same klas time sekola menengah dulu. Aku blajo kat SMTLC atau sekolah menengah teknik lebuh cator ipoh. Yang kawin ni mber baek aku gak la.. nama die aznil.. Kiteorg panggil die nono… Die pompuan tau.. Aznil laki 2 pengacara…

Aku nk story serba sikit kemeriahan kenduri 2.. Adan ngambik aku n bru g umh pngantin. Ni time sampei masjid meru height… Lepak jap tunggu Beduk(hafiz) ngan Rijei(name betoi ntah ape.. lupee…..) Ngan aku n adan ni ialah mad(muhammad hashim-seperti dalam name card dia yang diberi kepada aku)

P/S:Untuk perhatian.. Kali ni aku xbawak speedlite.. Kalo gmbo xbest or blur, harap ampun ye.. hehe Untuk lihat smua gambar, sila tgk dalam slide atas ni..


Time ni diorg usha Rijei datang ngan nana(nama betol aku lupe jugak..) Pastu trus gerak kerumah kenduri.. Dekat je dr masjid ni..

Sampai je trus makan.. Pastu smbung borak smbil ngumpat memember lame. Time 2 cukup nostalgik sbb mengimbau kenagan lepas yang penuh manis, busuk, penat, seronok dsb.. Best woo time 2. Ingat balik Param(Fairus rasanya a.k.a grunge nazi), Zulyaden(Ikbal-bapok KL), Omar matbom(Omar), Bai, Balat, Adi(gitaris stinkfish yg kuat melatah) dan ramai lagi.. Sonok beb.. Xlupe juge ngutuk dak2 pmpn. Bedik la.. Lin jo la.. ape2 la..

Duduk dari kiri:
mad,adan,rijei dan beduk
Gamba hiasan

Tak cukup smart sebab gambo aku tade :'(
Ni sorang lagi bdk sekolah.. Tapi tak ingat name.. Aku pon xknal… Sesape yang knal, infom aku ye. Nok borak pon segan…

Tada… ni die pengantin.. Nono… Si suami aku xingat nama.. dlm kad ade…
Makan time…..
Time pengantin makan, aku masuk dalam usha tempat sanding… Snap pe yang patut..
Pas makan barula sesi bersanding.. Shot lagii………….


Muke die ttp same.. just mekap yg menidakcamkan aku.. tapi die cam aku.. yamarii……




Tengah2 snap pengantin, tibe2 aku prasan awek.. ayu.. bukan nama die ayu ye..
Nanti aku zoom sket.. jagala kau…



Rijei pakai Lomo.. hahaaha… LOmo moden…

Sblm blah.. ngambik gambo lagi……….. Posing……….
Adan pegang tangan nana ke? ni marah ni……….. šŸ™

Iklan………….
“Saya menang kete” kata adan ajmain…
Sekian.. sehingga berjumpa laen kali… Kepada memember yang baca.. ape kate kite buat reunion.. Kompom best….. Tak caye tanye kami…

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *