Korang Minat photography? Baca ni

Entri kali ni aku xda gambar baru. Rileks jap. Aku tunggu cuti sekolah je.. Tu pon tunggu kawan2 kawin. Aku buat sekadar hobi n medium untuk belajar. Kat sini aku nk luahkan sikit ape yg aku nampak pada suasana/trend sekarang. Sedikit kecewa la.. Tapi ianya boleh dirawat sebelu jadi lg parah. Ni khas buat mereka yg memegang DSLR dan masih mentah cam aku. Cite sket.. Kalau aku dpt output gambar

DSC_3841

Pertunagan Latifah Azit @ Bagan Serai

Assalammualaikom.. Perghh.. dah lame tak update blog ni.. dah bersawang.. oh.. belum.. heheh.. Bkan ape.. Aku buat freelance je photog wedding ni.. Pada 29 Nov 2009, berlangsunya pertunagan kawan baik aku kat kolej dlu. iaitu latifah. aku panggil die tipah je.. Ni serba sikit gamba pada majlis pertunangan tu… Aku sampai die tgh solek. Sempat la snap beberapa gambar time solek.. Tp agak kantoi sikit sebab kat kedai dandanan pengatin

gua2

Tips mencari jurufoto kahwin

Dah lama tak update blog ni.. Oleh itu saya masuk sket benda ilmiah ye.. Ini adalah tip saya bagi mereka yang ingin mencari jurugambar. Pemilihan jurugambar adalah penting untuk kepuasan seumur hidup. So pastikan anda cerewet untuk kepuasan dan nilai wang anda. 1. Mesti cari jurufoto yang pakai kamera digital Canon atau Nikon. Jgn ambik film.itu yg kira ikut roll. 2. Mesti cari pakej yang shoot unlimited/500-1000 keping gambar bergantug