DSC_3841



Assalammualaikom..
Perghh.. dah lame tak update blog ni.. dah bersawang.. oh.. belum.. heheh.. Bkan ape.. Aku buat freelance je photog wedding ni..

Pada 29 Nov 2009, berlangsunya pertunagan kawan baik aku kat kolej dlu. iaitu latifah. aku panggil die tipah je.. Ni serba sikit gamba pada majlis pertunangan tu…

Aku sampai die tgh solek. Sempat la snap beberapa gambar time solek.. Tp agak kantoi sikit sebab kat kedai dandanan pengatin ni majoriti warna hitam kt dindingnya. so, kelap la gambanya.. heheh.. tp dapat la sesikit aku edjustkannya. hahahaampeh


Sms cik abg ka?
Tadaa… dah siap solekComel x saya? Ni cousin Tipah. Gee nmenya.. Diepon tupang sekaki solek sbb free. heheNi bukan Tipah dan cousinnyaNi pon bukan kasut mereka.Tunggu rombongan xsampai2 lagi.Ambik gambo jap la…Sampai dah rombongan.Tipah bersama hantaran.
Salam bakal mak mertua…
“Aku ada cincin tunang..” kata tipah didalam hati bagi menjeleskan anda semua.
Pas setel, die ngajak aku outdoor. nasibla dekat. belakang umah die ade sawah. So kesana la kami…






Sekianla beberapa gabar utk kali ni. insyallah berjumpa lagi… Sibok sgt sekarang ni.. tu yang susah nak update blog ni. hehe.. Jumpa lg..
insyallah..

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *