IMG_2324

Yazid dan Majidah @ Pantai Remis 26.12.09

Assalammualaikum W.B.T Ape kabo mike smue? hehe.. Kali ni aku nk setori pasai wedding kawan aku taim sekolah menengah dulu. Mase tingkatan 1-3 same ngan die. SMKHamid Khan, Tapah, Perak.. Die punye nama Majidah… Maka bertambahlah sorang lagi kawan aku yg sudah bekeluarga dan secara taklangsung bertambah juga sikit lagi pngalaman. Tapi pada kali ini ada sikit kelainan.. Apa kelainan 2? ada 2.. Yg pertama) Gambar bawah ni smua bukan

DSC_5363

Firdaus dan Ain @ temoh 27.12.09

Assalammualaikum W.B.T… Apa kabar anda disana? Harap sihat la hendaknya. Kali ni aku up gambar pengantin baru(padahal da lama kawen). Ini adalah kawan aku semasa belajar di sekolah sekitar ipoh pada satu ketika itu. Sekolah yang aku maksudkan adalah SMTLC.. Teknik lebuh catur dan sebutannya ialah “leboh kete”… Ni lah dia kawan yg aku maksudkan. Firdaus. Tapi biasa memangil beliau dengan Aceng… Member baik tika di asrama dulu2…. Rumah pengantin

Pekej dan harga

Assalammualaikum.. Da lame xupdate.. Baru sekarang aku update tuk harga pekej yang aku sediakan… hanya untuk kawan2ku yang bertuah. hehe.. Aku tak bersedia buka untuk pasaran umum. Aku hanya tolong kawan2 sambil eksperimen pengetahuan yg aku ada berkaitan kamera dan jurugambar ketika majlis perkahwinan. Kali ini aku berusaha menggunakan bahasa Melayu bagi memartabatkan bahasa melayu. ­čÖé Aku menyediakan 4 pekej. Standart/Biasa – RM600 Ekonomi/Bajet – RM450 Outdoor/Luarpintu (Bahasa yang menarik)

163.x600.feat.topModel.makeout

Eksperimentasi: Indoor / studio

Setelah hampir 2 taun aku bermain didalam ruanglingkup wedding photography ni. Lama2 rasa slow sikit sebab photography ni dah jadi trend sekarang. Student pon sesang2 dah ada kamera. Smua pakai buat job wedding. Kat sini aku dah rasa sesak mata. Ntah la.. Bila benda yang banyak nilah akan jadikan penghasilan kekurangan kualiti. Hanya keuntungan, fofulariti yang dicari. Xnampak pulak seninya. Sesak.. Itu la maksud aku sebenarnya.. Bukan aku xsuka ambik