DSC_8270

Perkahwinan Nora dan Henndera @ Temoh 12.3.10

Assalamualaikum W.B.T.. Jumpa lagi.. Kali ni baru dapat siap upload keseluruhan gambar tika perkahwinan member baik kelas aku taim kat sekolah SMKHK dulu.. Kawan aku ni namanya nora. Sudah tentu yang pengantin perempuan tu la… Mengikut perjanjian, aku kna datang 12 hb. Mac sebab dia nikah dulu n esoknya barulah kenduri. So, aku story serba ringkas aktiviti taim tu.. Ni la suasana bila majlis akad mereka berlangsung. Tunggu tok kadi

DSC_7384

Pertunangan Johane dan Ieda 20.2.10 @ Lubuk cina,Melaka

Assalammualaikum..Berjumpa kite lagi ye chor/yong.. Kali ni teman ndak kongsikan pasai tunang kawan baik teman. Ok bahasa melayu standart balik.. Kawan baik aku namenye Johane a.k.a john/johan/jonet/anne.. Bawah ni la gambar die ngan tunangnye ieda org melaka… Ni lah hantaran mereka… Mengikut cerita asal, Kami(rombongan keluarga laki bermalam di PortDickson N9-sebab dekat sket ke Lubuk cina,melaka yakni umh pengantin pompuan). Dibawah beberapa gamba kami di resort TM yang di”sponser” oleh

DSC_7035

Pertunangan Shidah Mirza 14.2.10 @ Bidor

Assalammualaikum. Jumpe lagi kite yek.. Ni adalah majlis pertunangan kawan aku Shidah di Bidor. Majlis tunang ni agak besa gak.. siap ada bunting lg.. Aku sampai sekitar kol 11 kerna xda cover sesi makeup.. Sampai2 ade org dah stat makan-makan.. Aku shot sesikin dan diperkenalkan ngan adik beradik/mak bapak si shidah ni (Perkara biasa). Pastua aku makan la dulu sebab pasni nk bkerja keras.hehe Tu dia.. Rombongan pihak lelaki dah

DSC_5552

Perkahwinan anas dan isterinya (tak tau name)

Asssalammualaikum slamat sjahtera smua. sihat ke idak kome kat sane tu? arap2 sihat la ye.. Ni haa.. Majlis perkahwinan Anas dan Isterinya.. sori la.. awk idak le ingat name die. hehe.. Majlis berlangsung pada 09.01.10 di kediamannya di simpang pulai ipoh. Kehadiran dipenuhhi oleh tetamu dan kawan2 termasuh aku sendri dari kolej tempat kami same2 blaja dulu. Ini adalah beberapa imej pegun yg dapat aku rakamkan.. nikmatinya ye.. Dr kiri:

DSC_5143

Perkahwinan Fendi Primitive (gitarist harjaddarh)

Assalammualaikum W.B.T kepada smua manusia yg terbaca blog aku neh.. Ni adalah perkahwinan gitaris kumpulan pancaragam aku iaitu kumpulan Harjaddarh(brutaldeath). Lg 1, ni bukan job aku. Just shot perkahwinan sebagai tetamu biasa.. Majlis dilangsungkan pada 20.02.09. Tapi biasala.. Kesibukan yg melambatkan aku aplot tuk kalian sume tgk. hehe. Alhamdulillah setel gak kje ni.. heheh Ni la rogpe pengantin berarak ke lokasi majlis. Org ramai xsabo nk tgk pengantin. (zoom out)