DSC_3601

Perkahwinan / outdoor Firdaus(Aus) dan Saniza(Jaja)

Ipoh, 04 September 2011 Assalammualaikum w.b.t… Bertemu kembali.. Entri kali ini tak ada mukadimah panjang-panjang. Kita teruskan dengan isi entri kali ini. Majlis kali ini hanya John yang menjadi photogrpher kerana aku menghadiri majlis perkahwinan sahabat baik di tanjung karang selangor, tetapi untuk sessi outdoor aku dapat join bersama John.. Diharapkan entri kali ini memusakan hati anda. Ok.. enjoi.. Outdoor di Pekan Lama, Ipoh.. Outdoor di Kelly castle, Batu Gajah

_DSC0202

Perkahwinan Khairul Rijal(Rije) dan Hurul Hasanah(Anyah)

04.6.2011 Kampar Assalamualaikum w.b.t.. Bejumpa lagi kita dalam entri baru walaupon ianya lama kerana ianya lambat di update. Sibuk bebeno la.. hahha.. ok.. Majlis ini berlangsung pada hari Sabtu.. Ini adalah kerjasama antara aku dengan saudara Fitt Ventorior sebagai jurugambar jemputan kerana pada hari yang sama aku ada kerja mengambil gambar pengantin lain. Disini aku menjalankan semua tugas kecuali merakam gambar. Harap ini tidak akan mencacatkan kepuasan anda kepada hasil

raye2011 copy

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Aku selaku owner/director digitaldarkart ingin meminta ribuan ampun maaf jika selama ini pihak digitaldarkart ada terkasar bahasa dan mempuat silap. Halalkan makan minum dan rezeki hasil dari perniagaan kita selama ini dah moga ianya diberkati ilahi. Khas kepada bekas dan bakal pelanggan kami yang dikasihi sekalian. Moga Aidilfitri kali ini penuh bermakna buat kalian semua. Insyallah kami akan menaiktaraf perkhidmatan kami dan harapan kami ianya akan memuaskan hati anda semua.

reunion

REUNION / MAJLIS BERBUKA PUASA EX-SMTLC 2001-2002

Tarikh: 20.8.2011 (Sabtu) Lokasi: Dataran Merdeka, Kuala Lumpur 1. Beli makanan di mana-mana bazar 2. Harga makanan ikut kemampuan masing2. 3. kumpul makanan di dataran merdeka. 4. Makan sama-sama. 5. Aktiviti seterusnya akan dibincangkan disana. 6.Sila kompomkan kedatangan anda bagi pihak penganjur menyambut kedatangan anda nanti. Nota: Datang awal bg mengelakkan kesesakan dan sila bawa suratkabar atau tikar. Anda juga digalakkan membawa rakan-rakan/adik beradik/pakwe/makwe/suami/‚Äčisteri bagi merapatkan silaturrahim. Nota tambahan: Kepada

ad

Digitaldarkart T-shirt: Chaostar-Fotografik

Digitaldarkart akan melancarkan baju t-shirt produk digitaldarkart sendiri secara rasmi. Sebelum ini hanya suka-suka dan bukannya pasaran umum. Tapi kali ini ianya terbuka pada semua. Di bawah ni beberapa contoh design t-shirt yang dimaksudkan. digitaldarkart: Chaostar-Fotografik Harga: RM 30.00 Percuma Poster A3 edisi terhad Pos: RM 5.00 Saiz: S – XXL (bergantung pada stock) Ini adalah detail designnya. Terdapat beberapa versi warna t-shirt iaitu: 1. Hitam 2. Putih   Lain-lain

orang

Reunion Di Dalam Hutan

Assalammualaikum.. Aku malas nak upload tentang perkahwinan lagi.. kita relex jap.. OK. kali ni aku kongsi gambar manipulasi ye.. tak perlu cite panjang. yang gambar kat atas tu gambar original dan belum dimanipulasi. Tema harini kita ubah dari mereka yang ceria dan nampak baik kepada ganas, kejam dan ngeri. Manusia kan senang berubah. Ini tidak bertujuan negatif. Just sekadar hiburan. Radical in Arts! Ni aku perincikan gambar tadi. gambar ni

page1t

Mazni dan Mahathir.4 dan 5 Jun 2011

Assalammualaikum w.b.t… Bertemu kembali kita di ruangan yang tak berapa kemas susun atur text dan imejnya. Kali ini kita bercerita tentang sepasang pengantin yang bukan dari kawan-kawan aku. Ini bermaksud, pengantin ini adalah pelangan luar dan bukannya dari kawan. Sebenarnya kami belum bersedia untuk menerima perkhidmatan untuk pasaran umum. Tetapi kali ini aku pikir untuk test market, masih test… belum bersedia broo… Pelan-pelan kayuh.. heheheh.. Ok. Pengantin yang dimaksudkan ialah…

DSC_3489

Perkahwinan Eliza & Sabhan 22 Mei 2011

Assalammualaikum.. Berjumpa lagi kita.. Entri kali ini bersambung dengan entri yang lepas perkahwinan mereka di sungai siput. Kali ini berlangsung pada keesokan harinya iaitu di Taiping, Perak. Majlis juaga dilangsung kan di dewan. Tapi kali ini agak kecil sikit dari sebelum ini… Majlis berlangsung kira-kira pukul 11.30 pagi. Pengantin pula tiba kira-kira pukul 1.30 Tgh. Mereka di arak dengan paluan kompang dari generasi baru. bagus juga pendekatan ini. Sekurang-kurangnya ada

DSC_0756

Perkahwinan Eliza & Sabhan 21 Mei 2011

Majlis perkahwinan mereka berlangsung hari Sabtu dan dilaksanakan di Dewan Pembandaran Kuala Kangsar. Ini adalah nama melalui rujukan aku di internet iaitu di google map. Melalui map di kad jempuatan dari pengantin, ianya adalah Dewan Pembandaran Sungai Siput. Banyak laporan Kawan-kawan mereka keliru dan sesat. Tapi bila tanya orang lalu lalang barulah jumpa.. hehe.. pedulikan hal ini sebentar… ok, sekarang kita fokus tentang tajuk diatas… Serba sedikit info tentang pengantin..