DSC_0423

Assalamualaikum selamat berjumpa lagi didalam ruangan yang baru iaitu hosting yang baru. Agak lambat sedikit mengaplot entri kerana aku dah beralih dari blog hasil tumpangan dari blogspot ke wordpress. Yelah.. Rumah baru mesti ambik sikit masa nak berlajar selok belok kn… Harap hasil dari posting dalam wordpress ini tidak menjejas minat dan kualiti gambar yang dimmuat naikkan.

Dibawah ini merupakan kad kawen yang ditepah oleh pengantin perempuan. Kalau berminat dengan pembikinan design dan penghasilan kad ni boleh la hubungi aku.. Custom made mengikut kesukaan anda. Ok untuk pengetahuan semua, pengantin perempuan ini ialah Zuriana dan suaminya pula bernama Hafiz.
Photobucket
Photobucket
Photobucket 

Majlis berlangsung di Temoh, Tapah, Perak pada 13 mac 2011. Aturcara pada tarikh yang disebutkan tadi telah dimulai dengan Proses Pernikahan di Masjid yang berdekatan. Disusuli dengan Make-up serta perarakan pengantin ke rumah, sesi suap menyuap, memotong kek, bersanding dan bergambar bersama pengantin.  enjoy!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sekian dan terima kasih kepada smua pihak telah melicinkan perjalanan majlis ini dengan sempurna tanpa sebarang masalah besar. Pihak tuan rumah yang banyak memberikan kerjasama, memastikan perut aku berisi dan secara langsung aku bertenaga dalam melakukan tanggung jawab ini.. Kepada sahabat handai yang datang dan bertegur sapa dengan aku juga terima kasih.. Mungkin aku susah nak beramah mesra dengan semua kerana dalam tugasan. Harap paham ok. Oh ya.. tak lupa kepada brother Rizal yg sudi menolong aku cover photoshoot pada hari itu dan juga menjadi teman aku dikala ketandusan idea posing angkara kepenatan. hehe..

Semoga kita bertemu lagi di entri yang akan datang. Insyallah..
Syukran, terima kaseh…

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *