DSC_3489

Perkahwinan Eliza & Sabhan 22 Mei 2011

Assalammualaikum.. Berjumpa lagi kita.. Entri kali ini bersambung dengan entri yang lepas perkahwinan mereka di sungai siput. Kali ini berlangsung pada keesokan harinya iaitu di Taiping, Perak. Majlis juaga dilangsung kan di dewan. Tapi kali ini agak kecil sikit dari sebelum ini… Majlis berlangsung kira-kira pukul 11.30 pagi. Pengantin pula tiba kira-kira pukul 1.30 Tgh. Mereka di arak dengan paluan kompang dari generasi baru. bagus juga pendekatan ini. Sekurang-kurangnya ada

DSC_0756

Perkahwinan Eliza & Sabhan 21 Mei 2011

Majlis perkahwinan mereka berlangsung hari Sabtu dan dilaksanakan di Dewan Pembandaran Kuala Kangsar. Ini adalah nama melalui rujukan aku di internet iaitu di google map. Melalui map di kad jempuatan dari pengantin, ianya adalah Dewan Pembandaran Sungai Siput. Banyak laporan Kawan-kawan mereka keliru dan sesat. Tapi bila tanya orang lalu lalang barulah jumpa.. hehe.. pedulikan hal ini sebentar… ok, sekarang kita fokus tentang tajuk diatas… Serba sedikit info tentang pengantin..

DSC_2946

Outdoor: Pre Wedding – Nurashidah & Mirza

Assalammualaikum W.B.T pembaca semua. Alhamdulillah aku berjaya jgk update blog ni. Sorryla dah lama tak da event. Ok.. kali ini sesi outdoor di kawasan yang menarik dan semuanya di kawasan Kampar. Antara lokasinya ialah Taman di Bandar Baru Kampar dan Sekolah Rendah ACS Kampar. Aktiviti bermula sekitar pukul 11 pagi. Lokasi pertama ialah Taman yang dimaksudkan. Lokasi seterusnya di Sekolah Rendah ACS.