ad

Digitaldarkart T-shirt: Chaostar-Fotografik

Digitaldarkart akan melancarkan baju t-shirt produk digitaldarkart sendiri secara rasmi. Sebelum ini hanya suka-suka dan bukannya pasaran umum. Tapi kali ini ianya terbuka pada semua. Di bawah ni beberapa contoh design t-shirt yang dimaksudkan. digitaldarkart: Chaostar-Fotografik Harga: RM 30.00 Percuma Poster A3 edisi terhad Pos: RM 5.00 Saiz: S – XXL (bergantung pada stock) Ini adalah detail designnya. Terdapat beberapa versi warna t-shirt iaitu: 1. Hitam 2. Putih   Lain-lain

orang

Reunion Di Dalam Hutan

Assalammualaikum.. Aku malas nak upload tentang perkahwinan lagi.. kita relex jap.. OK. kali ni aku kongsi gambar manipulasi ye.. tak perlu cite panjang. yang gambar kat atas tu gambar original dan belum dimanipulasi. Tema harini kita ubah dari mereka yang ceria dan nampak baik kepada ganas, kejam dan ngeri. Manusia kan senang berubah. Ini tidak bertujuan negatif. Just sekadar hiburan. Radical in Arts! Ni aku perincikan gambar tadi. gambar ni

page1t

Mazni dan Mahathir.4 dan 5 Jun 2011

Assalammualaikum w.b.t… Bertemu kembali kita di ruangan yang tak berapa kemas susun atur text dan imejnya. Kali ini kita bercerita tentang sepasang pengantin yang bukan dari kawan-kawan aku. Ini bermaksud, pengantin ini adalah pelangan luar dan bukannya dari kawan. Sebenarnya kami belum bersedia untuk menerima perkhidmatan untuk pasaran umum. Tetapi kali ini aku pikir untuk test market, masih test… belum bersedia broo… Pelan-pelan kayuh.. heheheh.. Ok. Pengantin yang dimaksudkan ialah…