orang

Assalammualaikum.. Aku malas nak upload tentang perkahwinan lagi.. kita relex jap.. OK. kali ni aku kongsi gambar manipulasi ye.. tak perlu cite panjang. yang gambar kat atas tu gambar original dan belum dimanipulasi. Tema harini kita ubah dari mereka yang ceria dan nampak baik kepada ganas, kejam dan ngeri. Manusia kan senang berubah. Ini tidak bertujuan negatif. Just sekadar hiburan. Radical in Arts!
Photobucket

Ni aku perincikan gambar tadi. gambar ni aku tambahkan topeng, darah, comot-comot dan senjata kepada suffian yang berdiri menjinjing senjata dan pakdong berlutut dihadapan.
Photobucket
nana (gadis bertudung putih) dan Rije (duduk dihadapan) memegang pisau. Hahahaha
Photobucket
Bini Aceng memegang pedang samurai dan menutup muka(samurai la kot), Adan memegang pisau dan Moon(baju putih depan)memegang senjata api. nampak kartun sket. Malas nak edit.
Photobucket

Ni gambar yang sama tetapi aku buangkan gambar original petak kecik di atas kiri. Bagi membenarkan mereka yang nak save dan buat wallpaper Pc mereka. hahaha
Photobucket

Gambar ni pula aku letakkan sedikit typo supaya ianya seakan akan poster movie. Gempak la konon. Untuk pengetahuan anda, aku ambil masa edit semua ini sekitar 4 jam diopis sebab xbanyak kerja. Inilah cara aku memenuhkan masa yang terluang. hahaha.. ok, Itu aje post ksli ini.. Jumpe lain post haa… Chow dan wassalam….
Photobucket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *