
Ni aku perincikan gambar tadi. gambar ni aku tambahkan topeng, darah, comot-comot dan senjata kepada suffian yang berdiri menjinjing senjata dan pakdong berlutut dihadapan.
nana (gadis bertudung putih) dan Rije (duduk dihadapan) memegang pisau. Hahahaha
Bini Aceng memegang pedang samurai dan menutup muka(samurai la kot), Adan memegang pisau dan Moon(baju putih depan)memegang senjata api. nampak kartun sket. Malas nak edit.
Ni gambar yang sama tetapi aku buangkan gambar original petak kecik di atas kiri. Bagi membenarkan mereka yang nak save dan buat wallpaper Pc mereka. hahaha
Gambar ni pula aku letakkan sedikit typo supaya ianya seakan akan poster movie. Gempak la konon. Untuk pengetahuan anda, aku ambil masa edit semua ini sekitar 4 jam diopis sebab xbanyak kerja. Inilah cara aku memenuhkan masa yang terluang. hahaha.. ok, Itu aje post ksli ini.. Jumpe lain post haa… Chow dan wassalam….