back copy

Assalammualaikum dan selamat sejahtera sekalian umat. Rasanya hampir setahun aku tak update blog. Banyak kerja sampaikan boleh terlupa nak update. Kena cari pembantu kot. hehe…

Pengantin perempuan adalah kawan aku masa sekolah teknik masa form 4-5(2001-2002). Senang berurusan dengan pasangan ini. Alhamdulillah… Bawah ni adalah design kad kahwin mereka. Aku ditugaskan untuk reprint balik je.


Photobucket
Ni adalah design banner pulak. yang ni aku buat 100% dari design ke printing.
Photobucket

Maka bermulalah aturcara majlis dengan petang Jumaat berlangsunglah upacara pernikahan mereka di kediamannya Tambun. Aku dan John datang awal sebab ade bihun goreng. heheh

Photobucket

Pada malamnya berlangsung khatam Quran pulak. Makan lagi… Alhamdulillah..Photobucket

 

Keesokkan harinya, Berlangsunglah majlis gilang gemilang di dewan apanamanya ntah di  Tasik, Ipoh.

Photobucket

Photobucket

Kawat penghormatan dari rakan-rakan pengantin lelaki (TLDM-Lumut)Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

 

Photobucket

 

 

 

Setelah selesai majlis persandingan pada siang hari, majlis bersambung pada malamnya. Upacara buka hadiah pulak.

Yang kiri gambar bersama keluarga (petang) dan sebelah kanan, dimalam harinya.PhotobucketPhotobucket Photobucket

 

 

Photobucket

 

Pada keesokan harinya sesi Post Wedding. Ada beberapa lokasi yang dipilih iaitu:

Pekan lama.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

 

 

Bangunan DBI

Photobucket

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

 

Padang Ipoh

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Taman Dr. Seenivasagam @ Taman DR @ Taman “sagam” bak kate orghang PerakPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Itu jelah dapat dikongsikan. Banyak lagi entri yang kene update ni. Hehehe.. Jumpa lagi. Assalamualaikum w.b.t…

Photobucket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *