icebandedy

Banner/bunting Design: Gee & Aju dan Sweet Freezer

Berikut adalah design bunting client dari Ipoh dan Shah Alam. Terima kasih telah approve design yang kami siapkan tanpa mengalami kesulitan. Senang berbincang dengan mereka. Berikut adalah design yang dimaksudkan dan ianya telah siap dicetak. 🙂   Design dan cetak: Banner/Bunting Client: Gie&Aju Ice coffee Blanded Ipoh dan Sweet Freezer Shah Alam  Designer: Syed Yunus Hakcipta: digitaldarkart Creative Works    

PAKEJ 2013

Kualiti dan kandungan pekej dinaiktarafkan. Diharapkan harga yang ditawarkan berbaloi dengan hasil outputnya. Harapan kami anda puas hati. Berikut adalah beberapa contoh gambar yang setelah disunting. Mood dan tema suntingan, anda yang pilih dan tentukan. Kami sedia merialisasikannya. Terima Kasih. 🙂 -Syed

raye2011 copy

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Aku selaku owner/director digitaldarkart ingin meminta ribuan ampun maaf jika selama ini pihak digitaldarkart ada terkasar bahasa dan mempuat silap. Halalkan makan minum dan rezeki hasil dari perniagaan kita selama ini dah moga ianya diberkati ilahi. Khas kepada bekas dan bakal pelanggan kami yang dikasihi sekalian. Moga Aidilfitri kali ini penuh bermakna buat kalian semua. Insyallah kami akan menaiktaraf perkhidmatan kami dan harapan kami ianya akan memuaskan hati anda semua.

ad

Digitaldarkart T-shirt: Chaostar-Fotografik

Digitaldarkart akan melancarkan baju t-shirt produk digitaldarkart sendiri secara rasmi. Sebelum ini hanya suka-suka dan bukannya pasaran umum. Tapi kali ini ianya terbuka pada semua. Di bawah ni beberapa contoh design t-shirt yang dimaksudkan. digitaldarkart: Chaostar-Fotografik Harga: RM 30.00 Percuma Poster A3 edisi terhad Pos: RM 5.00 Saiz: S – XXL (bergantung pada stock) Ini adalah detail designnya. Terdapat beberapa versi warna t-shirt iaitu: 1. Hitam 2. Putih   Lain-lain

orang

Reunion Di Dalam Hutan

Assalammualaikum.. Aku malas nak upload tentang perkahwinan lagi.. kita relex jap.. OK. kali ni aku kongsi gambar manipulasi ye.. tak perlu cite panjang. yang gambar kat atas tu gambar original dan belum dimanipulasi. Tema harini kita ubah dari mereka yang ceria dan nampak baik kepada ganas, kejam dan ngeri. Manusia kan senang berubah. Ini tidak bertujuan negatif. Just sekadar hiburan. Radical in Arts! Ni aku perincikan gambar tadi. gambar ni