digitaldarkart Creative Works Meledak minda menerusi seni secara radikaldigitaldarkart@gmail.com

digitaldarkart Creative Works
design
Perkahwinan Aleeya & Ameerul
Perkahwinan Aleeya & Ameerul

Assalammualaikum.. Berikut adalah beberapa gambar sekitar majlis perkahwinan diantara dua mempelai iaitu Aleeya dan Ameerul. Gambar ini mempunyai dua set iaitu sekitar majlis perkahwinan sebelah lelaki dan wanita. Tarikh: 7 dan 14 December 2014 Fotografer: Mohd Razalli Mohd Alwi dan Syed Yunus Hakcipta: Digitaldarkart Creative Works Majlis perkahwinan sebelah wanita dilangsungkan di Tambun, Ipoh, Perak. […]

Perkahwinan Eza Eliya & Pakiezal
Perkahwinan Eza Eliya & Pakiezal

Berikut adalah serba sedikit beberapa gambar untuk tatapan anda di majlis perkahwinan diantara Eza Eliya dan pasangannya Pakiezal. Majlis ini berlangsung pada 19 April 2014 dan majlis dimulai dengan majlis pernikahan antara mereka berdua dan diteruskan dengan majlis persandingan. Secara keseluruhannya, semuanya berjalan dengan lancar tanpa masalah yang merumitkan dan mengganggu aturcara majlis. Fotografer: Mohd […]

Banner/bunting Design: Gee & Aju dan Sweet Freezer
Banner/bunting Design: Gee & Aju dan Sweet Freezer

Berikut adalah design bunting client dari Ipoh dan Shah Alam. Terima kasih telah approve design yang kami siapkan tanpa mengalami kesulitan. Senang berbincang dengan mereka. Berikut adalah design yang dimaksudkan dan ianya telah siap dicetak. 🙂   Design dan cetak: Banner/Bunting Client: Gie&Aju Ice coffee Blanded Ipoh dan Sweet Freezer Shah Alam  Designer: Syed Yunus Hakcipta: […]

Design: Photo Manipulation
Design: Photo Manipulation

Ini adalah gambar yang telah di edit bagi mencantikkan lagi gambar. Sila lihat perbezaan dua gambar dibawah. Lokasi: Taman Botani, Ipoh Fotografer dan Olahan: Syed Yunus Hakcipta: digitaldarkart Creative Works

Logo Design: Langgor Cycling Team
Logo Design: Langgor Cycling Team

Berikut adalalah beberapa logo direka untuk satu clum basikal MTB. Terdapat beberapa rekaan untuk dipilih client dan alhamdulillah semuanya selesai. Terima kasih kerana mempercayai digitaldarkart Creative Works. Design: Logo Client: Langgor Cycling Team, Perak Designer: Syed Yunus Rekacipta: digitaldarkart Creative Works              

Poster: MERS-CoV
Poster: MERS-CoV

Design poster kesihatan untuk client di UiTM. Anda boleh print dan hiaskan dinding rumah/sekolah/kolej atau apa sahaja. 🙂 Designer: Syed Yunus Rekacipta: digitaldarkart Creative Works Saiz asal: A2

PAKEJ 2013
PAKEJ 2013

Kualiti dan kandungan pekej dinaiktarafkan. Diharapkan harga yang ditawarkan berbaloi dengan hasil outputnya. Harapan kami anda puas hati. Berikut adalah beberapa contoh gambar yang setelah disunting. Mood dan tema suntingan, anda yang pilih dan tentukan. Kami sedia merialisasikannya. Terima Kasih. 🙂 -Syed

Design dan cetak banner / bunting
Design dan cetak banner / bunting
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Aku selaku owner/director digitaldarkart ingin meminta ribuan ampun maaf jika selama ini pihak digitaldarkart ada terkasar bahasa dan mempuat silap. Halalkan makan minum dan rezeki hasil dari perniagaan kita selama ini dah moga ianya diberkati ilahi. Khas kepada bekas dan bakal pelanggan kami yang dikasihi sekalian. Moga Aidilfitri kali ini penuh bermakna buat kalian semua. […]

Digitaldarkart T-shirt: Chaostar-Fotografik
Digitaldarkart T-shirt: Chaostar-Fotografik

Digitaldarkart akan melancarkan baju t-shirt produk digitaldarkart sendiri secara rasmi. Sebelum ini hanya suka-suka dan bukannya pasaran umum. Tapi kali ini ianya terbuka pada semua. Di bawah ni beberapa contoh design t-shirt yang dimaksudkan. digitaldarkart: Chaostar-Fotografik Harga: RM 30.00 Percuma Poster A3 edisi terhad Pos: RM 5.00 Saiz: S – XXL (bergantung pada stock) Ini […]

Reunion Di Dalam Hutan
Reunion Di Dalam Hutan

Assalammualaikum.. Aku malas nak upload tentang perkahwinan lagi.. kita relex jap.. OK. kali ni aku kongsi gambar manipulasi ye.. tak perlu cite panjang. yang gambar kat atas tu gambar original dan belum dimanipulasi. Tema harini kita ubah dari mereka yang ceria dan nampak baik kepada ganas, kejam dan ngeri. Manusia kan senang berubah. Ini tidak […]

LOGIK SISTEM PERANCANGAN DAN IDEA GENERASI MUDA DALAM POLITIK DAN ORGANISASI NEGARA
LOGIK SISTEM PERANCANGAN DAN IDEA GENERASI MUDA DALAM POLITIK DAN ORGANISASI NEGARA
RE:BOAT-Pulau Perhentian
RE:BOAT-Pulau Perhentian

  Bila diri dilanda boring, Otak cuba mencurahkan idea yang gila-gila. lalu hasil lah karya yang di luar fikiran aku. Aku suka bereksperimen dengan benda yang jarang orang buat. Aku ni jenis yang susah mengikut orang.. boleh kira out of date la.. Orang dulu ikot style GQ. aku xminat. Orang sibuk rambut pendek, spike or […]

Trademark terbaru digitaldarkart
Trademark terbaru digitaldarkart

Assalamualaikum. Jumpa lagi kita… Entri kali ni xda gamba2 menarik. Aku hanya nak bicara fasal trademark atau kata ibundanya cap dagang.. Ok.. Kebiasaannya trademark di masukkan didalam artwok mempunyai beberapa alasan iaitu: menggelakkan menyukarkan hasil kerja diciplak. memberi identiti kepada hasil kerja kita supaya mudah dikenali bersifat profesional dengan hasil kerja(memiliki hak rekacipta dalam undang-undang) […]

Foto MENIPUlasi Klasik (classic photo manipulation)
Foto MENIPUlasi Klasik (classic photo manipulation)

John Heartfield dantara pengasas manipulasi gambar. Sekain lama kemahiran para pengimejan(designer) semakin canggih dan semakin mudah.. ini akan menjadikan apa jua gambar boleh diwujudkan walaupun ianya agak mustahil. Mari kita mengimbau zaman permulaan teknik pengimejan ini digunakan dan kita bandingkan dengan zaman kita sekarang ini. Disini kita akan nampak kemajuan tamadun/kemahiran para pereka grafik dari […]

PHOTO MENIPUlasi
PHOTO MENIPUlasi

digitaldarkart mengucapkan selamat Perang melawan godaan setan sempena RAMADHAN. Moga tahun ni posa full lg la kawan2 sume. Nak komen silakan.. hantam saja.. Cengkadak di tepi laut. Gabungan beberapa proses pengimejan. Photomerge+single HDR+Highpass+unsharp mask+colour correction.

Connect now
Connect with Facebook
google
Archives
Calendar
December 2017
M T W T F S S
« Jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031