DSC_7414

Perkahwinan Shair dan Syaz

Tarikh: 3 JUN 2012 Lokasi: SURAU AL JAMAAIAH TAMAN HIBURAN, ULU KINTA PERAK. Berlangsunglah satu majlis perkahwian seorang client dan seorang sahabat. Majlis berlangsung di dalam keadaan yang selesa dan lancar tanpa sebarang masalah. Berikut beberapa babak menarik untuk dikongsikan bersama. Terima Kasih.     Lokasi: Bukit Kledang, Menglembu Lokasi: Taman DR, Pekan Lama, Ipoh.

PAKEJ 2013

Kualiti dan kandungan pekej dinaiktarafkan. Diharapkan harga yang ditawarkan berbaloi dengan hasil outputnya. Harapan kami anda puas hati. Berikut adalah beberapa contoh gambar yang setelah disunting. Mood dan tema suntingan, anda yang pilih dan tentukan. Kami sedia merialisasikannya. Terima Kasih. 🙂 -Syed

Outing2013

Sesi tembak menembak (outing)

Assalammualaikum. Hari Ahad lepas aku dengan kawan-kawan pergi outing. Kami jumpa di lokin dan minum-minum, borak-borak. Lepas itu terus bergerak ke UTC di Pasar Besar Ipoh @ Super Kinta. Aku kasi tema Landscape dan street photography. Maka, wujudlah imej pegun ini… Enjoi

Panorama kledang.tumb

Panorama: Suasana malam Ipoh

Sesi photogrphy yang sudah lama aku tak buat. Artwork terbaru dalam katagori yang paling aku gemari iaitu panorama dan dilaksanakan tanpa perancangan. Aktiviti bermula sekitar pukul 11.30 dan lokasinya di atas gunung kledang(ada yang sebut bukit kledang). Ini adalah hasil yang terbaru aku dan kerjasama En Bob dan En Bain. Terima kasih buat Bain meminjamkan peralatan. Berikut adalah beberapa gambar asal sebelum dicamtumkan. + + + + = Setelah dicantumkan

raye2011 copy

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Aku selaku owner/director digitaldarkart ingin meminta ribuan ampun maaf jika selama ini pihak digitaldarkart ada terkasar bahasa dan mempuat silap. Halalkan makan minum dan rezeki hasil dari perniagaan kita selama ini dah moga ianya diberkati ilahi. Khas kepada bekas dan bakal pelanggan kami yang dikasihi sekalian. Moga Aidilfitri kali ini penuh bermakna buat kalian semua. Insyallah kami akan menaiktaraf perkhidmatan kami dan harapan kami ianya akan memuaskan hati anda semua.

orang

Reunion Di Dalam Hutan

Assalammualaikum.. Aku malas nak upload tentang perkahwinan lagi.. kita relex jap.. OK. kali ni aku kongsi gambar manipulasi ye.. tak perlu cite panjang. yang gambar kat atas tu gambar original dan belum dimanipulasi. Tema harini kita ubah dari mereka yang ceria dan nampak baik kepada ganas, kejam dan ngeri. Manusia kan senang berubah. Ini tidak bertujuan negatif. Just sekadar hiburan. Radical in Arts! Ni aku perincikan gambar tadi. gambar ni

DSC_2946

Outdoor: Pre Wedding – Nurashidah & Mirza

Assalammualaikum W.B.T pembaca semua. Alhamdulillah aku berjaya jgk update blog ni. Sorryla dah lama tak da event. Ok.. kali ini sesi outdoor di kawasan yang menarik dan semuanya di kawasan Kampar. Antara lokasinya ialah Taman di Bandar Baru Kampar dan Sekolah Rendah ACS Kampar. Aktiviti bermula sekitar pukul 11 pagi. Lokasi pertama ialah Taman yang dimaksudkan. Lokasi seterusnya di Sekolah Rendah ACS.

boat copy

RE:BOAT-Pulau Perhentian

  Bila diri dilanda boring, Otak cuba mencurahkan idea yang gila-gila. lalu hasil lah karya yang di luar fikiran aku. Aku suka bereksperimen dengan benda yang jarang orang buat. Aku ni jenis yang susah mengikut orang.. boleh kira out of date la.. Orang dulu ikot style GQ. aku xminat. Orang sibuk rambut pendek, spike or tenyeh ke tengah dan mencanak ke atas (ala-ala mohok,trojan) aku juga xberminat. orang pakai seluar

digitaldarkart beralih kepada hosting sendiri

Seperti tajuk entri diatas, digitaldarkart telah berpengkalan di satu lapangan baru tidak menumpang ehsan dari blogspot sebelum ini.. digitaldarkart telah maju selangkah kehadapan dengan lahirnya domain sendiri ber .com [dot com]. Syukur alhamdulillah kerna berkat kesabaran dan ketabahan,digitaldarkart berjaya juga membina website sendiri dan bukannya hanya membeli domain sahaja. Segala-galanya dikendalikan sendiri. Percayalah.. Selaras dengan usaha itu, digitaldarkart membuat penghijrahan dari blogspot kepada wordpress. Kita tengok prestasi wordpress dulu yaa… Kepada