digitaldarkart Creative Works Meledak minda menerusi seni secara radikaldigitaldarkart@gmail.com

digitaldarkart Creative Works
fotografi
Nikah&Perkawinan Warda dan Farid
Nikah&Perkawinan Warda dan Farid

Assalammualaikum.. Berikut adalah beberapa gambar sekitar majlis perkahwinan diantara dua mempelai iaitu Warda dan Farid. Gambar ini mempunyai dua set iaitu sekitar majlis pernikahan dan majlis perkahwinan sebelah wanita. Banyak detik-detik suka, duka, cemas, lawak dan sebagainya dapat dirakamkan. Tarikh: 10 dan 11 Oktober 2014 Fotografer: Mohd Razalli Mohd Alwi dan Syed Yunus Hakcipta: Digitaldarkart Creative […]

Perkahwinan Aleeya & Ameerul
Perkahwinan Aleeya & Ameerul

Assalammualaikum.. Berikut adalah beberapa gambar sekitar majlis perkahwinan diantara dua mempelai iaitu Aleeya dan Ameerul. Gambar ini mempunyai dua set iaitu sekitar majlis perkahwinan sebelah lelaki dan wanita. Tarikh: 7 dan 14 December 2014 Fotografer: Mohd Razalli Mohd Alwi dan Syed Yunus Hakcipta: Digitaldarkart Creative Works Majlis perkahwinan sebelah wanita dilangsungkan di Tambun, Ipoh, Perak. […]

Outdoor Lily & Ran
Outdoor Lily & Ran

Satu lagi koleksi gambar outdoor khas buat tatapan anda semua. Sesi outdoor ini dilakukan dengan ringkas dan spontan. Tiada alatan2 canggih sebagai sokongan. Hanya Dslr dan lokasi yang cantik sahaja. Diharapkan semua gambar ini memuaskan hati anda walaupon tanpa sentuhan suntingan dan olahan grafik. 🙂 Tarikh: 2.12.2012 Fotografer: Mohd Razalli Mohd Alwi Hakcipta: Digitaldarkart Creative […]

Perkahwinan Eza Eliya & Pakiezal
Perkahwinan Eza Eliya & Pakiezal

Berikut adalah serba sedikit beberapa gambar untuk tatapan anda di majlis perkahwinan diantara Eza Eliya dan pasangannya Pakiezal. Majlis ini berlangsung pada 19 April 2014 dan majlis dimulai dengan majlis pernikahan antara mereka berdua dan diteruskan dengan majlis persandingan. Secara keseluruhannya, semuanya berjalan dengan lancar tanpa masalah yang merumitkan dan mengganggu aturcara majlis. Fotografer: Mohd […]

Design: Photo Manipulation
Design: Photo Manipulation

Ini adalah gambar yang telah di edit bagi mencantikkan lagi gambar. Sila lihat perbezaan dua gambar dibawah. Lokasi: Taman Botani, Ipoh Fotografer dan Olahan: Syed Yunus Hakcipta: digitaldarkart Creative Works

Perkahwinan Nurul dan Amirul
Perkahwinan Nurul dan Amirul

Majlis perkahwinan berlangsung di Tambun, Ipoh. Majlis dimulai dengan aktiviti makeup pengantin perempuan. Aktiviti diteruskan dengan menyambut kedatangan pihak pengantin lelaki. Lokasi: Tambun, Ipoh, PerakTarikh: 15 Mac 2014Tukang snap: Slip, Xyed Tukang edit: Xyed Mereka diraikan dengan gilang gemilang dengan kehadiran dari persatuan silat gayung bersama persembahan demostrasi silat tempur. Terdapat juga kelibat artis menghiburkan pengunjung dengan […]

Perkahwinan Shaufiq dan Nurain
Perkahwinan Shaufiq dan Nurain

Ini adalah perkahwinan seorang customer dan juga kawan baik aku masa sekolah dulu. Majlis dilakukan di kawasan perumahan. Pengantin datang sekitar pukul 1.30 iaitu selepas solat zohor. Pengantin diarak kerumah dan sejurus itu majlis persandingan dan makan bersama keluarga dan tetamu. Segalanya berlangsung dengan lancar dan jaya. Lokasi: Taman Meru, Ipoh, Perak Tarikh: 8 Mac […]

Shah & As
Shah & As

  Majlis kali ini di Slim River. Majlis diadakan di dewan dan suasana meriah dan menghiburkan. Terima kasih kepada keluarga pengantin diatas layanan dan bantuan kepada kami sepanjang majlis diadakan. You rock ! Lokasi: Slim River, Perak Tarikh: 15 Jun 2013 Tukang snap: Slip Tukang edit: Xyed 

Perkahwian Wedding Ahmad Fairos & Ismayante
Perkahwian Wedding Ahmad Fairos & Ismayante

Tiada apa yang dapat diperkatakan. Tiada ayat yang dapat mengambarkan perasaan mereka disaat ini. Cukup sekadar beberapa cebis gambar untuk kita berkongsi dan menerokai perasaan itu bersama.  Tukang snap: Slip Tukang edit: Xyed 

Perkahwinan Asri & Asmah
Perkahwinan Asri & Asmah

Kali ini Perjalan kali ini dari Sri Kinta ke Dewan. Upacara pernikahan pada 31 Ogos 2013 dan Majlis meraikan pengantin pada 15 September 2013. Berikut beberapa rakaman gambar di hari yang dinyatakan diatas. Lokasi: Sekolah Menengah Teknik persiaran Brash, Ipoh Tarikh: 15 September 2013 Tukang snap dan Edit: Xyed Terima Kasih.

Perkahwian Hafiz & Melati
Perkahwian Hafiz & Melati

Tiada apa yang dapat diperkatakan. Tiada ayat yang dapat mengambarkan perasaan mereka disaat ini. Cukup sekadar beberapa cebis gambar untuk kita berkongsi dan menerokai perasaan itu bersama. 🙂 Tukang snap: Slip Tukang edit: Xyed       

Pertunangan Rijal dan Nora
Pertunangan Rijal dan Nora

Gambar lama tapi baru upload. Maafkan ya.. Kali ini upacara pertunangan. Simple dan clean.. Kerja start dari make-up sampailah event selesai. Alhamdulillah segala berjalan lancar. Lokasi: Taman Saikat, Ipoh Tarikh: 17 Jun 2013 Terima kasih kepada mereka yang membantu bagi melancarkan majlis. Semoga jumpa lagi. 🙂

Perkahwinan Nazri & Faizan Iza
Perkahwinan Nazri & Faizan Iza

Disini serba sedikit gambar di hari perkahwinan mereka. Gambar disusun secara rawak dan bebas. Secara keseluruhannya majlis kali ini diantara yang tenang dan meriah. Majlis dimulakan upacara akad nikah dan ayah kepada pengantin wanita merupakan takdhi nya. 🙂 Terima kasih juga atas layanan pihak tuan rumah bagi melancarkan perjalanan dalam merakam saat dan detik manis buat […]

Pertunangan Ikmal Meru Ipoh
Pertunangan Ikmal Meru Ipoh

Lokasi: Meru, Ipoh Tarikh: 22 September.2012 Nota: Gambar secara random dan editing secara kasar dan raw.

Perkahwinan Shair dan Syaz
Perkahwinan Shair dan Syaz

Tarikh: 3 JUN 2012 Lokasi: SURAU AL JAMAAIAH TAMAN HIBURAN, ULU KINTA PERAK. Berlangsunglah satu majlis perkahwian seorang client dan seorang sahabat. Majlis berlangsung di dalam keadaan yang selesa dan lancar tanpa sebarang masalah. Berikut beberapa babak menarik untuk dikongsikan bersama. Terima Kasih.     Lokasi: Bukit Kledang, Menglembu Lokasi: Taman DR, Pekan Lama, Ipoh.

PAKEJ 2013
PAKEJ 2013

Kualiti dan kandungan pekej dinaiktarafkan. Diharapkan harga yang ditawarkan berbaloi dengan hasil outputnya. Harapan kami anda puas hati. Berikut adalah beberapa contoh gambar yang setelah disunting. Mood dan tema suntingan, anda yang pilih dan tentukan. Kami sedia merialisasikannya. Terima Kasih. 🙂 -Syed

Sesi tembak menembak (outing)
Sesi tembak menembak (outing)

Assalammualaikum. Hari Ahad lepas aku dengan kawan-kawan pergi outing. Kami jumpa di lokin dan minum-minum, borak-borak. Lepas itu terus bergerak ke UTC di Pasar Besar Ipoh @ Super Kinta. Aku kasi tema Landscape dan street photography. Maka, wujudlah imej pegun ini… Enjoi

Panorama: Suasana malam Ipoh
Panorama: Suasana malam Ipoh

Sesi photogrphy yang sudah lama aku tak buat. Artwork terbaru dalam katagori yang paling aku gemari iaitu panorama dan dilaksanakan tanpa perancangan. Aktiviti bermula sekitar pukul 11.30 dan lokasinya di atas gunung kledang(ada yang sebut bukit kledang). Ini adalah hasil yang terbaru aku dan kerjasama En Bob dan En Bain. Terima kasih buat Bain meminjamkan […]

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Aku selaku owner/director digitaldarkart ingin meminta ribuan ampun maaf jika selama ini pihak digitaldarkart ada terkasar bahasa dan mempuat silap. Halalkan makan minum dan rezeki hasil dari perniagaan kita selama ini dah moga ianya diberkati ilahi. Khas kepada bekas dan bakal pelanggan kami yang dikasihi sekalian. Moga Aidilfitri kali ini penuh bermakna buat kalian semua. […]

Reunion Di Dalam Hutan
Reunion Di Dalam Hutan

Assalammualaikum.. Aku malas nak upload tentang perkahwinan lagi.. kita relex jap.. OK. kali ni aku kongsi gambar manipulasi ye.. tak perlu cite panjang. yang gambar kat atas tu gambar original dan belum dimanipulasi. Tema harini kita ubah dari mereka yang ceria dan nampak baik kepada ganas, kejam dan ngeri. Manusia kan senang berubah. Ini tidak […]

Outdoor: Pre Wedding – Nurashidah & Mirza
Outdoor: Pre Wedding - Nurashidah & Mirza

Assalammualaikum W.B.T pembaca semua. Alhamdulillah aku berjaya jgk update blog ni. Sorryla dah lama tak da event. Ok.. kali ini sesi outdoor di kawasan yang menarik dan semuanya di kawasan Kampar. Antara lokasinya ialah Taman di Bandar Baru Kampar dan Sekolah Rendah ACS Kampar. Aktiviti bermula sekitar pukul 11 pagi. Lokasi pertama ialah Taman yang […]

RE:BOAT-Pulau Perhentian
RE:BOAT-Pulau Perhentian

  Bila diri dilanda boring, Otak cuba mencurahkan idea yang gila-gila. lalu hasil lah karya yang di luar fikiran aku. Aku suka bereksperimen dengan benda yang jarang orang buat. Aku ni jenis yang susah mengikut orang.. boleh kira out of date la.. Orang dulu ikot style GQ. aku xminat. Orang sibuk rambut pendek, spike or […]

digitaldarkart beralih kepada hosting sendiri
digitaldarkart beralih kepada hosting sendiri

Seperti tajuk entri diatas, digitaldarkart telah berpengkalan di satu lapangan baru tidak menumpang ehsan dari blogspot sebelum ini.. digitaldarkart telah maju selangkah kehadapan dengan lahirnya domain sendiri ber .com [dot com]. Syukur alhamdulillah kerna berkat kesabaran dan ketabahan,digitaldarkart berjaya juga membina website sendiri dan bukannya hanya membeli domain sahaja. Segala-galanya dikendalikan sendiri. Percayalah.. Selaras dengan […]

Panorama: Pulau Perhentian
Panorama: Pulau Perhentian

Assalammualaikum.. Aku cuba akan sentiasa mengemaskini kandungan blog ini. Yalah, kalau kita malas mengemaskini blog, ibarat kita malas mengemas bilik.. Bersepah. Kita mungkin tak kisah dengan keadaan bilik yang bersepah ni. Tapi bagaimana dengan orang lain? Sendiri mau ingat la beb.. hehe. Dengan itu, aku bagi gamba ini tuk tatapan anda walaupun sekeping. Sekurang-kurangnya ada […]

Connect now
Connect with Facebook
google
Archives
Calendar
December 2017
M T W T F S S
« Jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031