digitaldarkart Creative Works Meledak minda menerusi seni secara radikaldigitaldarkart@gmail.com

digitaldarkart Creative Works
kawin
Nikah&Perkawinan Warda dan Farid
Nikah&Perkawinan Warda dan Farid

Assalammualaikum.. Berikut adalah beberapa gambar sekitar majlis perkahwinan diantara dua mempelai iaitu Warda dan Farid. Gambar ini mempunyai dua set iaitu sekitar majlis pernikahan dan majlis perkahwinan sebelah wanita. Banyak detik-detik suka, duka, cemas, lawak dan sebagainya dapat dirakamkan. Tarikh: 10 dan 11 Oktober 2014 Fotografer: Mohd Razalli Mohd Alwi dan Syed Yunus Hakcipta: Digitaldarkart Creative […]

Perkahwinan Aleeya & Ameerul
Perkahwinan Aleeya & Ameerul

Assalammualaikum.. Berikut adalah beberapa gambar sekitar majlis perkahwinan diantara dua mempelai iaitu Aleeya dan Ameerul. Gambar ini mempunyai dua set iaitu sekitar majlis perkahwinan sebelah lelaki dan wanita. Tarikh: 7 dan 14 December 2014 Fotografer: Mohd Razalli Mohd Alwi dan Syed Yunus Hakcipta: Digitaldarkart Creative Works Majlis perkahwinan sebelah wanita dilangsungkan di Tambun, Ipoh, Perak. […]

Outdoor Lily & Ran
Outdoor Lily & Ran

Satu lagi koleksi gambar outdoor khas buat tatapan anda semua. Sesi outdoor ini dilakukan dengan ringkas dan spontan. Tiada alatan2 canggih sebagai sokongan. Hanya Dslr dan lokasi yang cantik sahaja. Diharapkan semua gambar ini memuaskan hati anda walaupon tanpa sentuhan suntingan dan olahan grafik. 🙂 Tarikh: 2.12.2012 Fotografer: Mohd Razalli Mohd Alwi Hakcipta: Digitaldarkart Creative […]

Perkahwinan Eza Eliya & Pakiezal
Perkahwinan Eza Eliya & Pakiezal

Berikut adalah serba sedikit beberapa gambar untuk tatapan anda di majlis perkahwinan diantara Eza Eliya dan pasangannya Pakiezal. Majlis ini berlangsung pada 19 April 2014 dan majlis dimulai dengan majlis pernikahan antara mereka berdua dan diteruskan dengan majlis persandingan. Secara keseluruhannya, semuanya berjalan dengan lancar tanpa masalah yang merumitkan dan mengganggu aturcara majlis. Fotografer: Mohd […]

Perkahwinan Juhari & Suhana
Perkahwinan Juhari & Suhana

Majlis perkahwinan seorang sahabat kami yang telah diadakan dengan gilang-gemilang dan lancar. Berikut adalah beberapa gambar yang telah diedit dan dimuatkan didalam album mereka. Terima kasih kepada mereka yang telah menjayakan majlis dan membantu kami bagi melancarkan perjalanan majlis ini. Ribuan terima kasih juga kepada pihak tuan rumah dan pengantin diatas layanan dan kepercayaan mereka […]

Perkahwinan Nurul dan Amirul
Perkahwinan Nurul dan Amirul

Majlis perkahwinan berlangsung di Tambun, Ipoh. Majlis dimulai dengan aktiviti makeup pengantin perempuan. Aktiviti diteruskan dengan menyambut kedatangan pihak pengantin lelaki. Lokasi: Tambun, Ipoh, PerakTarikh: 15 Mac 2014Tukang snap: Slip, Xyed Tukang edit: Xyed Mereka diraikan dengan gilang gemilang dengan kehadiran dari persatuan silat gayung bersama persembahan demostrasi silat tempur. Terdapat juga kelibat artis menghiburkan pengunjung dengan […]

Perkahwinan Shaufiq dan Nurain
Perkahwinan Shaufiq dan Nurain

Ini adalah perkahwinan seorang customer dan juga kawan baik aku masa sekolah dulu. Majlis dilakukan di kawasan perumahan. Pengantin datang sekitar pukul 1.30 iaitu selepas solat zohor. Pengantin diarak kerumah dan sejurus itu majlis persandingan dan makan bersama keluarga dan tetamu. Segalanya berlangsung dengan lancar dan jaya. Lokasi: Taman Meru, Ipoh, Perak Tarikh: 8 Mac […]

Shah & As
Shah & As

  Majlis kali ini di Slim River. Majlis diadakan di dewan dan suasana meriah dan menghiburkan. Terima kasih kepada keluarga pengantin diatas layanan dan bantuan kepada kami sepanjang majlis diadakan. You rock ! Lokasi: Slim River, Perak Tarikh: 15 Jun 2013 Tukang snap: Slip Tukang edit: Xyed 

Perkahwian Wedding Ahmad Fairos & Ismayante
Perkahwian Wedding Ahmad Fairos & Ismayante

Tiada apa yang dapat diperkatakan. Tiada ayat yang dapat mengambarkan perasaan mereka disaat ini. Cukup sekadar beberapa cebis gambar untuk kita berkongsi dan menerokai perasaan itu bersama.  Tukang snap: Slip Tukang edit: Xyed 

Perkahwinan Asri & Asmah
Perkahwinan Asri & Asmah

Kali ini Perjalan kali ini dari Sri Kinta ke Dewan. Upacara pernikahan pada 31 Ogos 2013 dan Majlis meraikan pengantin pada 15 September 2013. Berikut beberapa rakaman gambar di hari yang dinyatakan diatas. Lokasi: Sekolah Menengah Teknik persiaran Brash, Ipoh Tarikh: 15 September 2013 Tukang snap dan Edit: Xyed Terima Kasih.

Perkahwian Hafiz & Melati
Perkahwian Hafiz & Melati

Tiada apa yang dapat diperkatakan. Tiada ayat yang dapat mengambarkan perasaan mereka disaat ini. Cukup sekadar beberapa cebis gambar untuk kita berkongsi dan menerokai perasaan itu bersama. 🙂 Tukang snap: Slip Tukang edit: Xyed       

Perkahwinan Nazri & Faizan Iza
Perkahwinan Nazri & Faizan Iza

Disini serba sedikit gambar di hari perkahwinan mereka. Gambar disusun secara rawak dan bebas. Secara keseluruhannya majlis kali ini diantara yang tenang dan meriah. Majlis dimulakan upacara akad nikah dan ayah kepada pengantin wanita merupakan takdhi nya. 🙂 Terima kasih juga atas layanan pihak tuan rumah bagi melancarkan perjalanan dalam merakam saat dan detik manis buat […]

Perkahwinan Shair dan Syaz
Perkahwinan Shair dan Syaz

Tarikh: 3 JUN 2012 Lokasi: SURAU AL JAMAAIAH TAMAN HIBURAN, ULU KINTA PERAK. Berlangsunglah satu majlis perkahwian seorang client dan seorang sahabat. Majlis berlangsung di dalam keadaan yang selesa dan lancar tanpa sebarang masalah. Berikut beberapa babak menarik untuk dikongsikan bersama. Terima Kasih.     Lokasi: Bukit Kledang, Menglembu Lokasi: Taman DR, Pekan Lama, Ipoh.

Maizatulakmar dan Firdaus 25 Mei 2012
Maizatulakmar dan Firdaus 25 Mei 2012

Assalammualaikum dan selamat sejahtera sekalian umat. Rasanya hampir setahun aku tak update blog. Banyak kerja sampaikan boleh terlupa nak update. Kena cari pembantu kot. hehe… Pengantin perempuan adalah kawan aku masa sekolah teknik masa form 4-5(2001-2002). Senang berurusan dengan pasangan ini. Alhamdulillah… Bawah ni adalah design kad kahwin mereka. Aku ditugaskan untuk reprint balik je. […]

Meor Khairul & Noor Taqwiim 11.3.2012
Meor Khairul & Noor Taqwiim 11.3.2012

Assalammualaikum. Kali ni aku aku persembahkan perkahwinan kawan sama kelas pada 1998-2000. Majlis berlangsung di Bidor, Perak. Terima kasih untuk beliau kerana mengambil perkhidmatan dari aku. Aku tak reti nak story panjang. so, enjoi.. <

Syed & Zihan 3&4 Dec 2011
Syed & Zihan 3&4 Dec 2011
Perkahwinan Bakri Zaliha di Tapah
Perkahwinan Bakri Zaliha di Tapah
Perkahwinan Fiza dan Lan di Gopeng
Perkahwinan Fiza dan Lan di Gopeng

 

Perkahwinan / outdoor Firdaus(Aus) dan Saniza(Jaja)
Perkahwinan / outdoor Firdaus(Aus) dan Saniza(Jaja)

Ipoh, 04 September 2011 Assalammualaikum w.b.t… Bertemu kembali.. Entri kali ini tak ada mukadimah panjang-panjang. Kita teruskan dengan isi entri kali ini. Majlis kali ini hanya John yang menjadi photogrpher kerana aku menghadiri majlis perkahwinan sahabat baik di tanjung karang selangor, tetapi untuk sessi outdoor aku dapat join bersama John.. Diharapkan entri kali ini memusakan […]

Perkahwinan Khairul Rijal(Rije) dan Hurul Hasanah(Anyah)
Perkahwinan Khairul Rijal(Rije) dan Hurul Hasanah(Anyah)

04.6.2011 Kampar Assalamualaikum w.b.t.. Bejumpa lagi kita dalam entri baru walaupon ianya lama kerana ianya lambat di update. Sibuk bebeno la.. hahha.. ok.. Majlis ini berlangsung pada hari Sabtu.. Ini adalah kerjasama antara aku dengan saudara Fitt Ventorior sebagai jurugambar jemputan kerana pada hari yang sama aku ada kerja mengambil gambar pengantin lain. Disini aku […]

Mazni dan Mahathir.4 dan 5 Jun 2011
Mazni dan Mahathir.4 dan 5 Jun 2011

Assalammualaikum w.b.t… Bertemu kembali kita di ruangan yang tak berapa kemas susun atur text dan imejnya. Kali ini kita bercerita tentang sepasang pengantin yang bukan dari kawan-kawan aku. Ini bermaksud, pengantin ini adalah pelangan luar dan bukannya dari kawan. Sebenarnya kami belum bersedia untuk menerima perkhidmatan untuk pasaran umum. Tetapi kali ini aku pikir untuk […]

Perkahwinan Eliza & Sabhan 22 Mei 2011
Perkahwinan Eliza & Sabhan 22 Mei 2011

Assalammualaikum.. Berjumpa lagi kita.. Entri kali ini bersambung dengan entri yang lepas perkahwinan mereka di sungai siput. Kali ini berlangsung pada keesokan harinya iaitu di Taiping, Perak. Majlis juaga dilangsung kan di dewan. Tapi kali ini agak kecil sikit dari sebelum ini… Majlis berlangsung kira-kira pukul 11.30 pagi. Pengantin pula tiba kira-kira pukul 1.30 Tgh. […]

Perkahwinan Eliza & Sabhan 21 Mei 2011
Perkahwinan Eliza & Sabhan 21 Mei 2011

Majlis perkahwinan mereka berlangsung hari Sabtu dan dilaksanakan di Dewan Pembandaran Kuala Kangsar. Ini adalah nama melalui rujukan aku di internet iaitu di google map. Melalui map di kad jempuatan dari pengantin, ianya adalah Dewan Pembandaran Sungai Siput. Banyak laporan Kawan-kawan mereka keliru dan sesat. Tapi bila tanya orang lalu lalang barulah jumpa.. hehe.. pedulikan […]

Hafiz & Zuriana Tapah
Hafiz & Zuriana Tapah

Assalamualaikum selamat berjumpa lagi didalam ruangan yang baru iaitu hosting yang baru. Agak lambat sedikit mengaplot entri kerana aku dah beralih dari blog hasil tumpangan dari blogspot ke wordpress. Yelah.. Rumah baru mesti ambik sikit masa nak berlajar selok belok kn… Harap hasil dari posting dalam wordpress ini tidak menjejas minat dan kualiti gambar yang […]

Connect now
Connect with Facebook
google
Archives
Calendar
December 2017
M T W T F S S
« Jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031