test2

Perkahwinan Asri & Asmah

Kali ini Perjalan kali ini dari Sri Kinta ke Dewan. Upacara pernikahan pada 31 Ogos 2013 dan Majlis meraikan pengantin pada 15 September 2013. Berikut beberapa rakaman gambar di hari yang dinyatakan diatas. Lokasi: Sekolah Menengah Teknik persiaran Brash, Ipoh Tarikh: 15 September 2013 Tukang snap dan Edit: Xyed Terima Kasih.

5cover copy

Perkahwian Hafiz & Melati

Tiada apa yang dapat diperkatakan. Tiada ayat yang dapat mengambarkan perasaan mereka disaat ini. Cukup sekadar beberapa cebis gambar untuk kita berkongsi dan menerokai perasaan itu bersama. 🙂 Tukang snap: Slip Tukang edit: Xyed       

DSC_0365

Pertunangan Rijal dan Nora

Gambar lama tapi baru upload. Maafkan ya.. Kali ini upacara pertunangan. Simple dan clean.. Kerja start dari make-up sampailah event selesai. Alhamdulillah segala berjalan lancar. Lokasi: Taman Saikat, Ipoh Tarikh: 17 Jun 2013 Terima kasih kepada mereka yang membantu bagi melancarkan majlis. Semoga jumpa lagi. 🙂

DSC_0138

Perkahwinan Nazri & Faizan Iza

Disini serba sedikit gambar di hari perkahwinan mereka. Gambar disusun secara rawak dan bebas. Secara keseluruhannya majlis kali ini diantara yang tenang dan meriah. Majlis dimulakan upacara akad nikah dan ayah kepada pengantin wanita merupakan takdhi nya. 🙂 Terima kasih juga atas layanan pihak tuan rumah bagi melancarkan perjalanan dalam merakam saat dan detik manis buat mempelai. Terima kasih dan selamat berjumpa lagi. Lokasi: Kampung Datuk Hj. Kamaruddin, Bidor, Perak Tarikh:

DSC_7414

Perkahwinan Shair dan Syaz

Tarikh: 3 JUN 2012 Lokasi: SURAU AL JAMAAIAH TAMAN HIBURAN, ULU KINTA PERAK. Berlangsunglah satu majlis perkahwian seorang client dan seorang sahabat. Majlis berlangsung di dalam keadaan yang selesa dan lancar tanpa sebarang masalah. Berikut beberapa babak menarik untuk dikongsikan bersama. Terima Kasih.     Lokasi: Bukit Kledang, Menglembu Lokasi: Taman DR, Pekan Lama, Ipoh.

back copy

Maizatulakmar dan Firdaus 25 Mei 2012

Assalammualaikum dan selamat sejahtera sekalian umat. Rasanya hampir setahun aku tak update blog. Banyak kerja sampaikan boleh terlupa nak update. Kena cari pembantu kot. hehe… Pengantin perempuan adalah kawan aku masa sekolah teknik masa form 4-5(2001-2002). Senang berurusan dengan pasangan ini. Alhamdulillah… Bawah ni adalah design kad kahwin mereka. Aku ditugaskan untuk reprint balik je. Ni adalah design banner pulak. yang ni aku buat 100% dari design ke printing. Maka