DSC_3601

Perkahwinan / outdoor Firdaus(Aus) dan Saniza(Jaja)

Ipoh, 04 September 2011 Assalammualaikum w.b.t… Bertemu kembali.. Entri kali ini tak ada mukadimah panjang-panjang. Kita teruskan dengan isi entri kali ini. Majlis kali ini hanya John yang menjadi photogrpher kerana aku menghadiri majlis perkahwinan sahabat baik di tanjung karang selangor, tetapi untuk sessi outdoor aku dapat join bersama John.. Diharapkan entri kali ini memusakan hati anda. Ok.. enjoi.. Outdoor di Pekan Lama, Ipoh.. Outdoor di Kelly castle, Batu Gajah

_DSC0202

Perkahwinan Khairul Rijal(Rije) dan Hurul Hasanah(Anyah)

04.6.2011 Kampar Assalamualaikum w.b.t.. Bejumpa lagi kita dalam entri baru walaupon ianya lama kerana ianya lambat di update. Sibuk bebeno la.. hahha.. ok.. Majlis ini berlangsung pada hari Sabtu.. Ini adalah kerjasama antara aku dengan saudara Fitt Ventorior sebagai jurugambar jemputan kerana pada hari yang sama aku ada kerja mengambil gambar pengantin lain. Disini aku menjalankan semua tugas kecuali merakam gambar. Harap ini tidak akan mencacatkan kepuasan anda kepada hasil

page1t

Mazni dan Mahathir.4 dan 5 Jun 2011

Assalammualaikum w.b.t… Bertemu kembali kita di ruangan yang tak berapa kemas susun atur text dan imejnya. Kali ini kita bercerita tentang sepasang pengantin yang bukan dari kawan-kawan aku. Ini bermaksud, pengantin ini adalah pelangan luar dan bukannya dari kawan. Sebenarnya kami belum bersedia untuk menerima perkhidmatan untuk pasaran umum. Tetapi kali ini aku pikir untuk test market, masih test… belum bersedia broo… Pelan-pelan kayuh.. heheheh.. Ok. Pengantin yang dimaksudkan ialah…

DSC_3489

Perkahwinan Eliza & Sabhan 22 Mei 2011

Assalammualaikum.. Berjumpa lagi kita.. Entri kali ini bersambung dengan entri yang lepas perkahwinan mereka di sungai siput. Kali ini berlangsung pada keesokan harinya iaitu di Taiping, Perak. Majlis juaga dilangsung kan di dewan. Tapi kali ini agak kecil sikit dari sebelum ini… Majlis berlangsung kira-kira pukul 11.30 pagi. Pengantin pula tiba kira-kira pukul 1.30 Tgh. Mereka di arak dengan paluan kompang dari generasi baru. bagus juga pendekatan ini. Sekurang-kurangnya ada

DSC_0756

Perkahwinan Eliza & Sabhan 21 Mei 2011

Majlis perkahwinan mereka berlangsung hari Sabtu dan dilaksanakan di Dewan Pembandaran Kuala Kangsar. Ini adalah nama melalui rujukan aku di internet iaitu di google map. Melalui map di kad jempuatan dari pengantin, ianya adalah Dewan Pembandaran Sungai Siput. Banyak laporan Kawan-kawan mereka keliru dan sesat. Tapi bila tanya orang lalu lalang barulah jumpa.. hehe.. pedulikan hal ini sebentar… ok, sekarang kita fokus tentang tajuk diatas… Serba sedikit info tentang pengantin..

DSC_0423

Hafiz & Zuriana Tapah

Assalamualaikum selamat berjumpa lagi didalam ruangan yang baru iaitu hosting yang baru. Agak lambat sedikit mengaplot entri kerana aku dah beralih dari blog hasil tumpangan dari blogspot ke wordpress. Yelah.. Rumah baru mesti ambik sikit masa nak berlajar selok belok kn… Harap hasil dari posting dalam wordpress ini tidak menjejas minat dan kualiti gambar yang dimmuat naikkan. Dibawah ini merupakan kad kawen yang ditepah oleh pengantin perempuan. Kalau berminat dengan

DSC_1588 copy

Harizal & Mas Tanjung Rambutan, Ipoh

Assalammualaikum W.B.T dan salam sejahtera smua.. Disini aku mengucapkan beribu kalimah syukur dan tahniah kepada diri sendiri dan DIA yang memberi peluang aku updet blog ni.. Kali ni aku kongsikan imej pegun dan persembahan slide sekitar majlis perkahwinan sahabat baik disekolah menengah dahulu iaitu saudara Harizal Mat a.k.a Ejoe. Suasana yang dirakam bertempat di Batu 8, Tanjung Rambutan, Perak. Majlis dilangsungkan agak besar dan meriah kerana majlis perkahwinan sebelah lelaki

DSC_1022

Faizah dan suaminya-Tapah

Assalammualaikum, salam sejahtera kepada pembaca blog ni… Bertemu kembali kita diruang yg sempit ini(gambar besar).. Sekali lagi aku ingin berkongsi gambar tika detik-detik perkahwinan seorang kastemer di     Tapah, Perak pada 28.11.10. Kisahnya apabila kawan sekolah aku dulu, iaitu Shidah, memerlukan jurugambar bagi salah seorang kestemernya tetapi butik pengantinya penuh dengan tempahan dan kekurangan  jurugambar. Lalu dia meng‘ofer’ aku.. Aku pun terima jela memandangkan aku free masa tu. Apabila