Outing2013

Sesi tembak menembak (outing)

Assalammualaikum. Hari Ahad lepas aku dengan kawan-kawan pergi outing. Kami jumpa di lokin dan minum-minum, borak-borak. Lepas itu terus bergerak ke UTC di Pasar Besar Ipoh @ Super Kinta. Aku kasi tema Landscape dan street photography. Maka, wujudlah imej pegun ini… Enjoi

back copy

Maizatulakmar dan Firdaus 25 Mei 2012

Assalammualaikum dan selamat sejahtera sekalian umat. Rasanya hampir setahun aku tak update blog. Banyak kerja sampaikan boleh terlupa nak update. Kena cari pembantu kot. hehe… Pengantin perempuan adalah kawan aku masa sekolah teknik masa form 4-5(2001-2002). Senang berurusan dengan pasangan ini. Alhamdulillah… Bawah ni adalah design kad kahwin mereka. Aku ditugaskan untuk reprint balik je. Ni adalah design banner pulak. yang ni aku buat 100% dari design ke printing. Maka