test2

Perkahwinan Asri & Asmah

Kali ini Perjalan kali ini dari Sri Kinta ke Dewan. Upacara pernikahan pada 31 Ogos 2013 dan Majlis meraikan pengantin pada 15 September 2013. Berikut beberapa rakaman gambar di hari yang dinyatakan diatas. Lokasi: Sekolah Menengah Teknik persiaran Brash, Ipoh Tarikh: 15 September 2013 Tukang snap dan Edit: Xyed Terima Kasih.

5cover copy

Perkahwian Hafiz & Melati

Tiada apa yang dapat diperkatakan. Tiada ayat yang dapat mengambarkan perasaan mereka disaat ini. Cukup sekadar beberapa cebis gambar untuk kita berkongsi dan menerokai perasaan itu bersama. 🙂 Tukang snap: Slip Tukang edit: Xyed       

DSC_0365

Pertunangan Rijal dan Nora

Gambar lama tapi baru upload. Maafkan ya.. Kali ini upacara pertunangan. Simple dan clean.. Kerja start dari make-up sampailah event selesai. Alhamdulillah segala berjalan lancar. Lokasi: Taman Saikat, Ipoh Tarikh: 17 Jun 2013 Terima kasih kepada mereka yang membantu bagi melancarkan majlis. Semoga jumpa lagi. 🙂

back copy

Maizatulakmar dan Firdaus 25 Mei 2012

Assalammualaikum dan selamat sejahtera sekalian umat. Rasanya hampir setahun aku tak update blog. Banyak kerja sampaikan boleh terlupa nak update. Kena cari pembantu kot. hehe… Pengantin perempuan adalah kawan aku masa sekolah teknik masa form 4-5(2001-2002). Senang berurusan dengan pasangan ini. Alhamdulillah… Bawah ni adalah design kad kahwin mereka. Aku ditugaskan untuk reprint balik je. Ni adalah design banner pulak. yang ni aku buat 100% dari design ke printing. Maka