page07

Perkahwinan Juhari & Suhana

Majlis perkahwinan seorang sahabat kami yang telah diadakan dengan gilang-gemilang dan lancar. Berikut adalah beberapa gambar yang telah diedit dan dimuatkan didalam album mereka. Terima kasih kepada mereka yang telah menjayakan majlis dan membantu kami bagi melancarkan perjalanan majlis ini. Ribuan terima kasih juga kepada pihak tuan rumah dan pengantin diatas layanan dan kepercayaan mereka dengan mutu perkhidmatan kami. Terima Kasih daun keladi. Nak kawen panggil kami lagi. hehehee Tarikh:

_DSC0393 copy

Perkahwinan Nurul dan Amirul

Majlis perkahwinan berlangsung di Tambun, Ipoh. Majlis dimulai dengan aktiviti makeup pengantin perempuan. Aktiviti diteruskan dengan menyambut kedatangan pihak pengantin lelaki. Lokasi: Tambun, Ipoh, PerakTarikh: 15 Mac 2014Tukang snap: Slip, Xyed Tukang edit: Xyed Mereka diraikan dengan gilang gemilang dengan kehadiran dari persatuan silat gayung bersama persembahan demostrasi silat tempur. Terdapat juga kelibat artis menghiburkan pengunjung dengan persembahan live dari penyanyi yang dikenali iaitu Paklong yang pernah hit dengan lagu Selagi Ada

_DSC0416

Perkahwinan Shaufiq dan Nurain

Ini adalah perkahwinan seorang customer dan juga kawan baik aku masa sekolah dulu. Majlis dilakukan di kawasan perumahan. Pengantin datang sekitar pukul 1.30 iaitu selepas solat zohor. Pengantin diarak kerumah dan sejurus itu majlis persandingan dan makan bersama keluarga dan tetamu. Segalanya berlangsung dengan lancar dan jaya. Lokasi: Taman Meru, Ipoh, Perak Tarikh: 8 Mac 2014 Tukang snap/edit: Xyed Berikut adalah serba sedikit gambar yang dapat dirakam untuk tatapan semua.

_SLI4511

Shah & As

  Majlis kali ini di Slim River. Majlis diadakan di dewan dan suasana meriah dan menghiburkan. Terima kasih kepada keluarga pengantin diatas layanan dan bantuan kepada kami sepanjang majlis diadakan. You rock ! Lokasi: Slim River, Perak Tarikh: 15 Jun 2013 Tukang snap: Slip Tukang edit: Xyed   

test2

Perkahwinan Asri & Asmah

Kali ini Perjalan kali ini dari Sri Kinta ke Dewan. Upacara pernikahan pada 31 Ogos 2013 dan Majlis meraikan pengantin pada 15 September 2013. Berikut beberapa rakaman gambar di hari yang dinyatakan diatas. Lokasi: Sekolah Menengah Teknik persiaran Brash, Ipoh Tarikh: 15 September 2013 Tukang snap dan Edit: Xyed Terima Kasih.

5cover copy

Perkahwian Hafiz & Melati

Tiada apa yang dapat diperkatakan. Tiada ayat yang dapat mengambarkan perasaan mereka disaat ini. Cukup sekadar beberapa cebis gambar untuk kita berkongsi dan menerokai perasaan itu bersama. 🙂 Tukang snap: Slip Tukang edit: Xyed       

DSC_0365

Pertunangan Rijal dan Nora

Gambar lama tapi baru upload. Maafkan ya.. Kali ini upacara pertunangan. Simple dan clean.. Kerja start dari make-up sampailah event selesai. Alhamdulillah segala berjalan lancar. Lokasi: Taman Saikat, Ipoh Tarikh: 17 Jun 2013 Terima kasih kepada mereka yang membantu bagi melancarkan majlis. Semoga jumpa lagi. 🙂

back copy

Maizatulakmar dan Firdaus 25 Mei 2012

Assalammualaikum dan selamat sejahtera sekalian umat. Rasanya hampir setahun aku tak update blog. Banyak kerja sampaikan boleh terlupa nak update. Kena cari pembantu kot. hehe… Pengantin perempuan adalah kawan aku masa sekolah teknik masa form 4-5(2001-2002). Senang berurusan dengan pasangan ini. Alhamdulillah… Bawah ni adalah design kad kahwin mereka. Aku ditugaskan untuk reprint balik je. Ni adalah design banner pulak. yang ni aku buat 100% dari design ke printing. Maka